Sevimli Dostların Koruyuculuğunu Üstlenmek / Prendre soin de nos amis les animaux

Okulumuz Seramik Kulübünde yer alan 12 öğrencimiz, yapmış oldukları eserleri Yedikule Hayvan Barınağına bağışlayarak oradaki sevimli dostlarımızdan 12 tanesinin koruyucu ailesi olmuşlardır. Böylelikle onların besin ihtiyaçlarını karşılamak yanında zaman zaman ziyaret edip sevgi ve şefkat ile onları kucaklamışlardır. Öğrencilerimizi bu örnek davranışlarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Grâce à leurs dons, les douze élèves du club de céramique se sont porté(e)s garant(e)s pour douze adorables animaux du refuge de Yedikule. Les dons permettront de couvrir les frais de nourriture. Les élèves leur rendront également régulièrement visite pour leur tenir compagnie et leur apporter affection et tendresse. Bravo à nos élèves pour leur comportement exemplaire !